Det snurrar i min skalle

  Alltså om ni vill känna er dimmiga, förvirrade och helt sjukt trötta mest hela tiden så kan ni exempelvis prova på att sluta med nikotin…
  Idag har varit min första dag utan nikotintuggummi sen jag slutade röka och snusa för ett halvår sedan. Det är också min första helt nikotinfria dag på den här sidan millenieskiftet, typ.

  Det sitter säkert i huvudet det mesta, men hjälp så dimmigt det är. Jag kan inte fokusera på något och hela dagen har det känts som jag gått runt i dvala.

  Det ska bli kul att se om det kommer ta de där tre dagarna för mig att komma i fas igen (finns det nån källa på det förresten, att det skulle ta tre dagar innan de fyskiska abstinensbesvären försvinner?). Nu tänker jag i alla fall sova väldigt mycket. Väldigt. Mycket.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *