Fred, kärlek och allmänt lyckorus

I fredags packade vi väskorna och drog till Borlänge för att spendera helgen på Peace & Love, som brukligt är den här tiden på året.
Dock inkvarterade vi oss hemma hos min kära mor eftersom vi är alldeles för gamla och bekväma av oss för att bo i tält.

Trots det hade vi en helt grym festivaltid, speciellt på fredagen. På en kväll fick jag se Timbuktu, Movits!, Petter, Mohammed Ali och Looptroop. De flesta dessutom med grymma gäster (Petter var överallt!).

Pris för bästa spelning går i min värld direkt till Mohammed Ali, inte bara för nostalgikänslan i en konsert på Cozmoz utan för stämningen från scen och de grymma gästerna. Alla var där, alla var grymma och jag kan fortsätta älska svensk hiphop.

Självklart var vi på Dylan (Bob, Prop var vi för trötta för tyvärr). Det var väl… kul att ha sett. Typ.

Sammanfattningsvis en underbar helg med många nya minnen för mig och Jonas. Det kommer jag leva på länge.

1 kommentar till “Fred, kärlek och allmänt lyckorus”

  1. Hej Carin,
    Hoppas allt är väl och att du har en toppen sommar! Ser att du gillar Timbuktu. Jag ville bara tipsa dig om Sveriges Radios webbsida Gilla, som nu gästas av just Timbuktu! Kika in på http://www.sverigesradio.se/gilla och lyssna på vad han gillar och tipsar om för radioprogram och varför! Förhoppningsvis hittar du något kul eller spännande att lyssna på!

    Vänligen,
    Zu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *