Mandel Design – som en webbutik ska funka

Jag har i stort sett aldrig tid att knata runt i affärer och handlar följaktligen ganska mycket på nätet. Till följd av det har jag stött på en del dåliga webshoppar, men också en hel del som är grymt bra. I måndags ramlade jag in på en sådan där som visade sig vara grymt bra, Mandel Design. Jag klickade mig runt lite där på sidan, upptäckte att de hade rea, bestämde mig för att beställa hem en klänning och en kofta för det var så billigt. Runt en timme senare fick jag ett mail att min order var packad och skickad. Tre timmar efter beställningen fick jag SMS från Posten att den var på väg. Jag hade paketet i min brevlåda på tisdag förmiddag och det innehöll förutom det jag beställt en överraskning i form av ett nagellack.
Mandel gör allt rätt här. Deras sida är personlig (man kan fråga kommentera och fråga överallt) och lättnavigerad (inget letande efter hur man gör för att köpa, bara välj färg och storlek och klicka på Köp). Dessutom har de snygga, prisvärda kläder som passar mig perfekt. Ska man nu inte vara odelat positiv kanske de kunde jobba lite mer med designen på sidan, men det är ju trots allt en klädbutik och där har jag överseende med en avklippt bakgrundsbild pga stor skärm. Hur som helst, bra jobbat Mandel, rekommenderas!

2 kommentarer till “Mandel Design – som en webbutik ska funka”

  1. Kul läsning, man blir glad när man läser något så positivt om sin verksamhet!Bakgrundsbilden kommer även vara fixad för den nya designen kommer upp senare ikväll 😉 När jag gjorde sajten för tre år sedan så var skärmarna mindre…

    Mvh Kalle, Mandel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *