November rain

  Att det är mindre än en månad kvar till jul kom som lite av en chock. Vädret har inte varit en ledtråd direkt. Jag vet inte ens vad jag ska göra i jul. Jag och Jonas har pratat om att försöka fira tillsammans, men jag vill ju fira med min familj och han med sin så det finns väl viss risk att det får vänta några år.
  I övrigt försöker jag mest bara njuta av helgen, det är nog den sista helt lediga på ett tag. Det blir mycket cheer framöver, från ungefär nu och fram till DM som är den 19 februari i Västerås.

  Seniorlaget som vi har nu är verkligen så himla grymma. Dels är det ett gäng riktigt härliga tjejer, dels sliter de verkligen för att vi ska få ihop pengar till dräkter och material. Det är inte alla föreningar jag varit involverad i där vi sålt över 300 paket Newbody med bara ett lag liksom. Vi jobbar hårt för att hitta yngre förmågor också, det är lite skevt att seniorlaget är fullt medan båda barngrupperna har massa lediga platser. Förhoppningsvis har vi en grym vår att se fram emot.

  Jag har blivit en nagellacksnörd på senaste, knarkar lackbloggar som Cactus så fort jag har tid och har till och med beställt lite lack från utlandet. Just nu väntar jag till exempel på några stycken från Models Own Beetlejuice-kollektion. Så himla coola så jag smäller av. Dock kommer jag nog aldrig bli någon lackbloggare, då det fortfarande mest blir kladdigt när jag målar. Tydligen kan man inte googla sig till allt här i världen.

  Jag har klippt mig också, och färgat på salong för typ första gången i världshistorien tror jag. Det blir inga bilder dock, du får visualisera själv tills vidare.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *