Kärt besvär

  Wow, det var verkligen rakt tillbaka in i hetluften idag. Man blir ganska så trött på sprint planning, det behövs liksom lite kraft för att vända ut och in på alla krav och se till så att allt är förberett så det inte är några frågetecken när sprinten väl sätter igång.
  Jag har inte direkt fått vila hemma heller, det stod nämligen en låda med hett efterlängtade cheerleadingdräkter och väntade när jag kom hem! Så jag har spenderat kvällen med att kolla att allt var med i lådan, fixat skötselråd och hyreskontrakt (ja, de kostar så mycket att vi valt att hyra ut dem till tjejerna för att det inte ska bli en så stor utgift för dem).

  Sen fick jag äntligen tid att göra det jag skulle göra, vilket var att koreografera om programmet för hundrafemtiosjunde gången i ordningen. En i laget har skadat benet och kan inte tävla nu, så alla positioner måste ändras om. Dessutom är det sista chansen att peta på smådetaljer inför DM, så jag har nagelfarit videon från Winter Games och tittat på domarkommentarer och försökt göra vad jag kan utan att behöva göra om allt.

  Så nu har vi nya stunts, nya positioner, nya motions, och ny gymnastik. Typ. Hoppen är i vilket fall inte ändrade och pyrren har bara bytt flyers för miljonte gången. Tre veckor att sätta allt på, det fixar vi! Lätt.

  Nu ska jag bara packa till morgondagen, krypa ned i sängen, planera group stunt-träningen och lugna ner hjärnan. Vila blicken på min fina nya dräkt. Sämre kan man ha det.

  Detalj på dräkten

  Detalj på dräkten

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *