Snö, ljuva hem

  Igår landade vi efter en välbehövlig vecka på Gran Canaria. Tänk vad lite sol kan göra för orken. Vi hade tur och fick byta hotel till det otroligt fina Lopesan Costa Meloneras eftersom det vi egentligen skulle bott på var fullbokat. Det kan verkligen rekommenderas om man gillar lugn och ro och grym frukostbuffé.
  Imorse var det pang på rödbetan och dags för livet att dra igång igen, började dagen med träning (eller träning och träning, mest hålla ett utvecklingssamtal för min del men det var kul som tusan att se tjejerna igen). Det börjar kännas nu att det är nära till DM, vi har 9 träningar kvar och en halv rutin att sätta positioner till. Och några bygg att träna på. Minst sagt.

  Efter träningen hängde jag kvar och hade tränarmöte/mathäng med mina fellow coaches, efter det var det möte med sjukvårdsansvariga i föreningen och sen årsmöte. Ingen rast, ingen ro, precis som det ska vara.

  Imorgon är det jobbdags igen, en snabb sväng in på kontoret på morgonen och sen sprint planning hela dagen. På tisdag gör vi megarelease och sen drar en ny sprint igång på en gång med nya grymma funktioner (för er som ba ”va?” så jobbar vi ganska mycket enligt SCRUM för att bygga AMA Beskrivningsverktyg just nu).

  Hej då, dagboken.

  Gran Canaria, januari 2012

  Gran Canaria, januari 2012

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *