Ännu en söndag

  Ännu en helg till ända. Fredagen blev superkul, tog med mig Jessica och drog på tweetup, sen hem till Ante och så juristfest för hela slanten. Det är inte varje helg jag är på White Room.
  Lördagen blev mest att ta igen lite välbehövlig sömn, och på kvällen blev vi bjudna på middag hos Jonas pappa. De kan laga mat i den där familjen alltså. Jonas fick en klockren födelsedagspresent också, den kommer han ha nytta av i framtiden.

  Idag hade vi träning, vi hade turen att få låna en spegelsal på Friskis & Svettis i Väsby, det var välbehövligt. Dock blev träningstiden lite förkortad på grund av en skada, men det är ju sånt som händer, tyvärr. Alla mår bra nu som tur är så nu kan vi ta några nätters sömn och ladda om.

  Har inte ens vågat kolla kalendern för nästa vecka. Det är mest bara mycket hela tiden nu på jobbet, och det är så svårt att sålla och prioritera och göra rätt sak. Försöker hantera det med min fina GTD-setup, som hjälper ofantligt mycket för att inte behöva hålla alla smågrejer i huvudet, men det är svårt att hålla disciplinen.

  Oh well, snart är oxveckorna över, efter DM och sportlovet så lättar det väl lite.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *