Tiden bara tick tick tickar på

  Min tidiga sovkväll igår blev det inte så mycket av, låg och vred mig till ett-halv två och sen vaknade jag halv sex och kunde inte somna om. Lika bra det i och för sig, då kunde jag komma till jobbet i tid.
  Har faktiskt lyckats få något gjort idag också, trots att datorn krånglade och allt var skräp imorse. Till och med så fick jag ett mail där det stod ”DU ÄR BRILJANT!”, det borde jag rama in och titta på en regnig dag.

  Jonas lagade fläskkotlett med risotto till middag och vi kollade på Phineas and Ferb the Movie, så nu börjar jag bli människa så smått igen. Jessica gullungen har lovat att planera träningen imorgon också så jag behöver bara tänka på att ta mig dit och komma ihåg stereon.

  Nu tänker jag leka lite DJ och börja på en mix till minorerna, för det lät så himla kul och Mimmi smittade av lite energi på mig. Skönt att få göra nåt som inte har med DM att göra.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *