Ms Effektiv

    Har hunnit så himla mycket idag, riktigt skönt. Har pusslat med grupper och träningstider för nästa höst (tänk att det är dags redan!), beställt kläder, nödvändigheter typ nagellackremover och ett nytt lack (Blue Iguana från China Glaze, hoppas det är så klarblått som jag tänker).
    Sen har jag hunnit träna också. Jag förvånar mig själv varje gång att jag fixar min halvtimme på löpbandet. Nog för att jag inte springer hela tiden än men jag ökar intervallerna varje gång och jag avlider inte! Det är egentligen helt sjukt hur mycket jag gått miste om för att jag envisades med att röka så länge och inte orka något på grund av det. Nu är det kul att konditionsträna och jag märker att det blir lättare och lättare.

    Nu är det sovdags för länge sedan, imorgon är det stresstisdag och då bör jag vara utvilad.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *