Tuff trip

  Hjälp vilken vecka det varit. Vi har dragit igång med träningarna på allvar och jag har gått runt med konstant träningsvärk. Måste ändå säga att jag är rätt nöjd med att ha lyckats pussla ihop fyra danser på en kväll (även om det blev en väldigt lång kväll). Nu har jag gjort mitt koreografimässigt inför matcherna, nu ska jag bara lära mig vad de andra hittat på också. Och ja, fortsätta pilla med tävlingsprogrammet, ja. Att man aldrig blir nöjd.
  Jobbmässigt har det varit spännande också, förutom en release som tog massor med tid i tisdags så var det allmänt kaos i onsdags där min sajt bestämde sig för att krasha servern lite titt som tätt. Det var spännande.

  Vi skulle egentligen ha åkt till Falun i helgen, men eftersom min kära mor tydligen hade saker att göra (vad är det för stil liksom?) så tar vi det i påsk istället. Så jag tar en helg och försöker jobba undan lite skit som legat för länge, går på lite möten, har lite träning, sover lite (mycket). Behövs det med.

  Arlanda Jets Cheerleaders

  Arlanda Jets Cheerleaders

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *