Värdelöst

    Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att inte kunna göra något av det jag vill, jag hatar att ha ont i ryggen för att jag har alternerat mellan att ligga på sängen och soffan i flera dagar och jag hatar att behöva stanna hemma från jobbet.
    Det finns inget som är bra med att vara sjuk när man är vuxen. När jag var liten fick jag i alla fall godis och böcker lånade från biblioteket så jag skulle ha något att göra. Nu får jag vara ensam hemma och umgås med min snoriga näsa.

    Och nu för tiden är det liksom ingen ursäkt att ha varit sjuk. Att göra-listan fylls på i samma takt ändå så det är bara att jobba på i dubbel takt när man blivit tillräckligt frisk för att orka tänka. Jag kan ju låtsas att jag är hemma och vilar upp mig men det jag egentligen gör är att förbereda för en massa stress så fort jag är på benen igen för att jag inte hållit undan. Skit är vad det är, hur kan det inte finnas ett vaccin mot förkylning än?

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *