Sy eget kuddfodral

    Öl och Denice gjorde susen, inte bara för benhinnorna utan för resten av kroppen också. Skittrevlig fredagkväll, så trevlig att jag fick spendera lördagen med att sova i soffan. Mer nytta blev det inte i helgen, men väl lite popcorn och äntligen Downton Abbey.
    Igår sprang jag igen, dog inte den här gången heller. Men urk vilket program, redan imorgon ska jag tydligen springa först 5 och sen 8(!) minuter i ett svep. Det är galet!

    På kvällen igår passade jag också på att kryssa av en grej jag tänkt göra länge, slängde ihop ett nytt kuddfodral av tyget som blev över när vi klädde om en gammal loppisfåtölj. Jag körde på den här tekniken men slarvade såklart med tillklippningen så den glappade. Inget som inte en knapp kunde rädda dock. Mycket nöjd, funderar på att göra en till ikväll med gardintyget.


    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *