tisdag.

    Jag håller på och försöker få lite ordning på mitt liv. Tanken är att jag ska få mer tid till mig och mindre tid cheerleading. Först tänkte jag att jag skulle skippa att coacha nästa år och bara fokusera på allt det andra som jag gjort, men jag insåg att det vore ju himla tråkigt ändå. Så jag stannar, och tränar på att be om hjälp, och försöker hålla det på en bra nivå så att jag hinner må bra också.
    På tal om må bra så sa jag i nåt tillstånd av sinnesförvirring att jag ska springa Bellmanstafetten med jobbet den 23 augusti. Så nu försöker jag lära mig att tycka löpning är kul. Det går sådär. Det är ju liksom samma hela tiden. Men jag kan i alla fall ta mig 5 km utan att avlida och målet är att jag ska kunna springa hela sträckan på stafetten utan att gå nånting. Jag har kört egna intervaller men nu hittade jag (via Katta Kvackett program som jag funderar på att hoppa på. Klarar jag detta då klarar jag tusan vad som helst sen. Jag har aldrig kunnat springa.

    I övrigt är livet rätt gött. Inte ens två veckor till semestern nu!

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *