D day

  Idag gäller det. Om en timme lite drygt ska jag till tandläkaren för första gången på 4 år. Det känns rätt OK ändå, det var ganska tur att jag fick tiden på samma dag som det händer massa andra saker så jag har annat att tänka på. Jonas följer med också som moraliskt stöd.
  Efter tandläkarbesöket är det bara att slänga sig på pendeln, för vi ska åka på Cheer Camp! Så taggad! Det är svårt att börja säsongen på något bättre sätt än att åka iväg och ha 3 dagar fulla med cheer tillsammans med massor med folk från andra ställen, och dessutom grymma instruktörer.

  I övrigt börjar det mesta falla på plats inför säsongsstarten (bara typ en vecka kvar nu). Det enda som är kvar är att hitta halltider till två av våra grupper, något som blir liiiiite svårare av att alla ledare är med i fortsättningslaget som redan tränar fyra dagar i veckan så det är inte många tider som funkar. Men jag löser det. Jag löser allt.

  Det blev fyra dagar i veckan tillslut alltså, för mitt lag. Två av dem är cheerträningar, två är fys. Jag är jättejättesugen på att vara med på fysen trots att det inte är jag som håller i den, men jag ser det här som min första övning i att släppa kontrollen. Jag HAR inte tid. Det går inte att åka till Märsta varenda kväll i veckan. Jag SKA inte lägga mig i, de klarar sig utan mig. Faktiskt.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *