Höstpepp

  Det är likadant varje år. Det är så skönt att vara ledig och jag gör en massa skojiga saker och tänker att nä, jag vill inte börja jobba igen. Och sen börjar jag jobba och så drar alla andra grejer igång och så är det så. himla. skönt. med rutiner. Och kul med alla projekt.
  Första veckan tillbaka på jobbet var grym, jag har fått massor gjort och det är så mycket skoj som händer framöver.

  I fredags hade vi världens bästa AW också, med lite Twitter-folk, lite Falun-folk och lite systemvetarfolk. Blandat är bäst.

  Och igår fick jag äntligen äntligen börja engagera mig i SCF igen. Det kommer bli grymt. Det finns så mycket att göra och jag behövs. Mina kunskaper behövs!

  Idag är jag hemma och betar av att göra-listan. Imorgon är det föräldramöte, på tisdag SCF-möte, på onsdag första inomhusträningen (yay! Norrbacka!) och på torsdag är det dags att springa Bellmanstaffetten. Det kommer bli en bra vecka.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *