Typiskt

  Jag har gått och blivit sjuk. Kanske inte så konstigt efter några dagar med obefintlig sömn på stengolv under camp, men så fruktansvärt irriterande. Den här veckan skulle ju vara min spurtvecka med löpningen när jag verkligen skulle pressa mig. Istället får jag sitta och glo med halsont och hosta. Det är ju inget att göra åt men blä så surt det är.
  Tandläkarbesöket gick för övrigt bra. Inga hål som skulle lagas, inget skrik och gråt, och tack vare tandvårdsbidraget kostade det 20 kronor. Överkomligt.

  Camp var helt absurt bra. Känslomässig berg och dalbana som vanligt med skador, trötthet och ledsna aktiva men också så himla himla bra. Laget har verkligen pressat sig till sitt yttersta och vi fick massor av tips med hem. Jag är så sjukt redo för den nya säsongen nu. Ikväll har vi första tränarmötet och imorgon har de sin första fysträning. Awesomeness ahead.

  Och också har jag gjort en liten tatuering till. Så nöjd. Älskar Bläck.

   

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *