Strålande jul

    Här sitter jag och har smärtande ben igen. Denna gången beror det på att jag fått för mig att det är en bra idé att alternera MAQ, Angry Birds Workout och löpträning i sju och en halv vecka framöver, fram till DM. Vi får väl se hur bra den idén var egentligen om ett tag…
    I övrigt så är det inga direkta konstigheter här. Jobbet jobbas som vanligt, cheerleadingen tar all tid och lite till. Jag har gjort en ny hemsida till förbundet. Jag och Jonas gjorde fräna träpussel till hela tjocka släkten i julklapp, men jag är för lat för att lägga upp bilder. Jag är inne i en T-shirtperiod igen. Jag ska försöka äta någon sorts Paleo framöver och se om jag kan klippa de där sista fem kilona. Sen ska jag bli stark som en oxe och göra ett år som aktiv cheerleader innan det är dags för pension. Sådeså.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *