Well, I’m awesome

  Äntligen börjar vinterdeppen släppa. Varje år är det lika tungt att ta sig igenom. Jag har knaprat Arctic Root, men kan inte direkt påstå att det märkts någon skillnad.
  Det är massor, massor med cheer just nu. Vi har haft ett avhopp i laget så jag ska hoppa in och tävla, vilket innebär att jag inte bara ska se till att programmet ser bra ut, jag ska kunna det själv också. Det blev lite tidigare än jag räknat med, men med lite motivation så går det. Med lite motivation så går allt.

  Jag kan inte undgå att fundera på hur långt jag hade kunnat komma om jag haft det här drivet när jag var yngre och kroppen orkade. Youth is wasted on the young, det är ett som är säkert.

  Jag är i alla fall inte alltför kass på fysträningarna. Det är skitkul att hålla på och lyfta tunga vikter!

  Vi har sista sprintveckan på jobbet också. Den här sprinten har gått för himla bra och vi sitter mest med buggar som ska fixas. Riktigt skön känsla, och snart är det slut på det här projektet för ett tag. Trodde aldrig jag skulle längta tillbaka till mitt beskrivningsverktyg, men att glo på samma kod i ett halvår gör något med sinnet alltså. Variation är inte så himla dumt.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *