Mycket snack, lite verkstad

  Det finns en anledning till att jag en gång i tiden hade ”I never finish anyth” skrivet på min vägg. #blogg100 har väl inte gått sådär strålande hittills. Aaaanywho så har jag hunnit med en trevlig kväll med kollegor på Bouqeria, träningar och fystester och allmän DM-hysteri, lunch med mamma, en födelsedag och idag en helt ledig dag innan tävlingshelgen.
  Imorgon lägger jag sista handen vid packningen och vi tar ett sent genrep på den enda tid vi fick tag i på en fullstor matta. På lördag tävlar mitt seniorlag (och jag. Yikes!) och på söndag tävlar våra minisar och juniorer. Än så länge är jag mer stressad än taggad men det kommer nog.

  Idag har jag gjort mitt bästa för att varken tänka på jobb eller cheerleading. Jag har tagit hand om en liten del av det stora tvättberg som uppstår när tvättansvarig (that would be me) aldrig är hemma. Sen har jag mest bara suttit och glott och undrat över vad man gör när man inte jobbar eller cheerar. Sen har jag kollat cheervideor.

  Fint halsband med dalahäst som jag i stort sett tvingade mamma att köpa till mig i present. Från Decoria.

  Fint halsband med dalahäst som jag i stort sett tvingade mamma att köpa till mig i present. Från Decoria.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *