Produktivitet: Check

    Veckan har börjat bra. Sprang snabbt som vinden på löpbandet idag, fick undan en massa skräp som hängt över mig och har planerat ett skoj veckoslut. Ska på middag med jobbet på torsdag, middag med Denice på fredag, träffa Jonas släkt på lördag och valda delar av min släkt på söndag. Fantastiskt.
    Igår hade vi styrelsemöte så nu har jag en massa skojiga grejer att ta tag i med föreningen också. Bäst av allt är att vi ska skaffa ett förråd! En stor succé är vad det är, jag ska äntligen få tillbaka delen av vårt sovrum där jag förvarar allt från miniorernas dräkter till gamla poms från Buttericks. Och bilen! Vi kommer få plats med grejer i bagageluckan! Våra egna grejer!

    Det kommer blir en bra vecka detta.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *