Det är lite skillnad

  Det är av någon anledning sjukt stor skillnad på att åka med 06.58-tåget som jag brukar (för att komma till jobbet tidigt och känna mig duktig) och att åka med 06.28-tåget för att jag måste vara på jobbet klockan sju. Så trött som jag var i morse har jag inte varit på länge och då gick jag bara upp en kvart tidigare än vanligt.

  Det är i och för sig lite skillnad på humöret också när det faktiskt är ljust ute när man åker med 06.28-tåget och det blir som lite lättare ändå.

  Det är skillnad på hur mycket man hinner göra på kvällen när man kan gå från jobbet klockan fyra för att man var där klockan sju och det dessutom inte är någon träning,

  Men mest av allt är det skillnad på middagsmaten när Jonas lagar och när jag lagar själv.

  Med vänlig hälsning,

  Åt_en_skål_ärtor_86

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *