Hej dagboken

  Jag säger inte att jag ska köra en #blog100. Men ett inlägg kan jag ju klämma ut mig i alla fall.

  Livet är ganska trevligt just nu, om än rätt stressigt. Det är så få timmar på ett dygn så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Dagens timmar har jag ändå spenderat rätt klokt. Uppgång klockan nio, bacon och ägg till frukost. Förmiddagen spenderades med att försöka bringa ordning i min aldrig sinande lista med saker jag lovat att jag ska göra, saker det vore bra om jag gjorde och saker jag vill göra. Jag har nog klarat något från varje kategori åtminstone.

  Fastande med föreningens hemsida nu på kvällen och skulle bara peta lite på prestandan i temat som inte jag har byggt och som är bloatat som tusan. Tre timmar senare sitter jag och lär mig Jekyll istället.

  Lite tacos Paleo style har vi också hunnit med. Bra lördag ändå.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *