Timmarna går sakta, dagarna går fort

  Vi är hemma med Freja 8 månader nu, på halvtid bägge två. Vilket innebär att jag är mamma i början på veckorna och IT-konsult i slutet. Mycket trevligt, kan rekommenderas varmt. 

  Idag har jag alltså varit hemma och försökt fördriva tiden. Bland annat har jag varit två gånger till vårdcentralen för att till slut lyckas få lämna mina 8 rör med blod som ska bestämma om jag är en lämplig donator för någon som söker hjälp via Tobias registret (åh, varför denna särskrivning?). 

  Jag har också kollat in en smidigare vagn till vår stundande Parisresa och räknat ut exakt hur många klämmisar en liten busunge kan behöva på sagda resa.

  Imorgon blir det storhandling och packning, så att jag kan gå ut och ta en liten öl efter jobbet med gott samvete på onsdag. 

  Måndagsmorgonsmys. 

  Måndagsmorgonsmys. 

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *