Att hämta energi

  Igår kväll drog jag iväg och bowlade med jobbet på Ballbreaker Kungsholmen. Det bästa med det var egentligen resan dit och hem. Det är så himla himla skönt att bara få vara ensam med en podcast i lurarna och sina egna tankar. Det är där jag hämtar min energi.

  På vägen hem promenerade jag först till Karlberg och sedan hem från stationen. Det resulterade i och för sig i lite ont i fötter och knän eftersom jag inte hade några vidare skor, men det var så underbart att bara vara ute och gå.

  Jag lyssnar mest på poddar om teknik eller humor. Men på senare tid har jag också börjat lyssna på Kära barn. Louise Hallin som är psykoterapeut med specialistutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri svarar på frågor från lyssnarna om deras familjesituationer. Otroligt nyttigt, och för mig ofta väldigt tankeväckande. Inte så mycket än om min egen mammaroll utan snarare får jag många insikter om min egen uppväxt och personlighet. Det är inte alltid skoj, men det är väldigt nyttigt.

  Idag har vi än så länge åstadkommit ingenting. Freja ligger och sover och precis nu vid lunch kom Jonas hem och ska jobba hemifrån resten av dagen. Precis vad jag behövde, bara att veta att han är nära gör livet lite lättare när man är trött och seg. Dock måste vi ju gå ut i det fina vädret, tänker att vi får ta en sväng till närmaste lekpark och gunga lite.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *