När katten är borta sitter mössen mest framför datorn

    Freja vaknade igen vid halv tio, så då tog vi oss ut och köpte ett par alldeles för stora stövlar till henne. Sen impulsköpte vi (jag) Singstar till PS4:an. Något osäker på hur min tankegång gick men tänkte på nåt vis att Freja ju gillar att digga musik och jag gillar att sjunga, dansa och spexa så det kanske är nåt vi kan fördriva tiden med. Sjukt praktiskt nu för övrigt för man kan ladda ned en app till telefonen att använda som mick så man behöver inte hålla reda på en massa pinaler.

    Vi passade också på att tappa bort Frejas mössa nånstans på shoppingturen. Ingen som helst aning om hur det gick till! Jag har bildbevis på att hon hade på sig den, men när vi kom hem var den puts väck och jag minns inte att hon tagit den av sig. Känner mig som en väldigt uppmärksam förälder.

    Så efter en kortare middagslur på grund av sovning hela morgonen åkte vi till MoS och köpte en ny mössa med valar på och lekte en sväng i leklandet. Sedan tog vi ett bad, åt middag och sen kraschade barnet i ett stort moln av trötthet så jag petade henne i säng vid 18 och hon somnade som en stock. Jaha liksom. Inte den mest spännande dag jag haft i mitt liv.