Nya barnkläder!

  Å ena sidan så är jag inte speciellt pepp på tanken att Freja ska växa mer, tycker hon är fantastiskt bra precis som hon är. Men å andra sidan så innebär det ju nya kläder, vilket jag tycker är lite för kul av någon anledning. Fast det kanske inte är så konstigt, jag själv köper minimalt med nytt och försöker göra smarta inköp med kvalitet. Men det behövs ju inte till busungen, hon växer ju ur grejerna innan de hinner gå sönder ändå.

  Idag var det dags att ta en titt i lådan med för stort som vi fått i present. Hittade lite roliga saker som det var dags att plocka fram.

  Röd klänning, glittriga byxor i både guld och silver och en ny pyjamas. Yay!

  Röd klänning, glittriga byxor i både guld och silver och en ny pyjamas. Yay!

  Var ju också en sväng på MoS och då blir det lätt att det följer med något nytt till Freja hem. Vi har precis insett tjusningen med kortärmat, speciellt vid matdags. På det temat har HM lite vettiga klänningar i sitt bassortiment, så det fick bli två sådana, en ny hoodie (hon håller på att växa ur sin Batmantröja – sorgen!) och två pyjamasar från Kappahl som nog är alldeles för stora nu tyvärr, men de var för underbara att motstå. Älskar Kappahls pyjamasar, det finns alltid så fina färger och figurer.

  Gullekaktusarna!

  Gullekaktusarna!


  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *