En styck lördag

  Gårdagen bestod som sagt mest bara av jobb. Eftersom jag jobbar halvtid känns det viktigt att avsluta på ett rimligt ställe så att jag inte sätter kollegorna i skiten de dagar jag är ledig, så jag fick sätta mig några timmar på kvällen och avsluta det jag hade påbörjat.

  Idag har det varit en helt sjukt lång dag känns det som. Jag och Freja gick upp vid halv åtta och myste lite, sedan väckte vi Jonas och åt frukost tillsammans. Så himla mysigt, det borde vi göra oftare.

  Sedan sprang jag iväg på lite ärenden (hur nice att ha gångavstånd till hela Barkarby handelsplats?!). Införskaffade en kofta och ett hårband till lillskruttan och paketpapper. Det var nämligen dags för dop! Vid lunch drog vi oss iväg mot kyrkan och så fick Freja sova en stund i vagnen medan vi gick runt där på kyrkogården.

  Dopet var superfint och fikat grymt gott! Vi gjorde oss ett ”barnbord” tillsammans med ett annat par och hade det trevligt. Det tar ju dock på krafterna att vara social så vi fick avvika rätt tidigt för att det var någon i familjen som behövde vila. Nämner inga namn men det var inte jag eller Jonas i alla fall…

  Resten av kvällen har vi tagit det lugnt hemma. Jonas lagade mat, vi kikade lite TV i soffan och nu efter att Freja lagt sig passade jag på att jobba lite lite till. Och att installera Visual Studio 2015! Äntligen! Jag har väntat så på att det ska passa i projektet att uppgradera så att åtminstone jag får en hel del nya verktyg som kommer underlätta oerhört. Rätt taggad på att sätta upp allt det på onsdag när jag kommer till jobbet.

  Men först familjeliv i dagarna tre. Imorgon har vi som enda plan att vi ska diskutera mera bröllop. Och så är ju söndagar min dag för sovmorgon, det kan man lugnt säga att jag ser fram emot. Måndag och tisdag är också oplanerade, men kommer förhoppningsvis att innehålla åtminstone nån typ av bebishäng med någon annan som är hemma.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *