Vårkänslor och buggrättarfredag

    Igår hade jag ungefär världens längsta jobbdag. Mycket trevlig dock, bland annat hade vi lunch med .NET-skrået som vi har på Kentor och lärde oss mer om .NET Core. Idag hade jag en något kortare och väldigt trevlig dag. Nog för att det är kul att bygga nytt, men det finns också något otroligt tillfredsställande i att bara sitta med bugglistan och beta av småsaker hela dagen som jag hade möjlighet att göra idag.

    Skönt, speciellt när jag var lite trött i skallen efter en natt när Freja faktiskt sov i vår säng i nästan tre timmar mitt i natten. När Jonas kom in med henne vid midnatt och hon somnade hos oss tänkte jag att det skulle bli så mysigt att vakna när klockan ringde och krama lite på henne innan jag gick upp. Men hon hade lite andra planer och gjorde nån typ av utbrytningsförsök mitt i natten så jag vaknade av en bebis som kravlade runt på mina ben istället. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men mysigt ändå.

    Kärlek också till ljuset som är nu! Åh underbara vårmorgnar när man får promenera i fullt dagsljus klockan kvart över sex på morgonen. Helt plötsligt blir livet väldigt mycket lättare att leva. Jag ser så himla mycket fram emot den här sommaren med min lilla familj.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *