Hej! Det är jag som är Carin!

  Det var ett tag sedan jag bloggade regelbundet så jag tänkte ta och sno en idé från Move it mama som är en himla bra träningsblogg (som jag läser slaviskt) och göra ett presentationsinlägg.

  Så hej, Carin heter jag. Jag är mamma, IT-konsult (webbutvecklare),  blivande fru och dalkulla i exil. Jag bor med min dotter som är 1 år och min sambo/blivande man utanför Stockholm.

  Jag mår som bäst när jag får ruta upp livet i att göra-listor och Excelark. Och när jag får krypa upp i soffan med min lilla familj och sticka sockor (så många sockor!). På senare tid har jag börjat träna en del och försöker att leva lite hälsosammare nu när jag har någon att vara en förebild för.

  Och så den lilla presentationslistan stulen rakt av:

  1. Vem är du i tre ord?

  Strukturerad, nörd, rastlös.

  2. Hur gammal är du?

  Nyss fyllda 30.

  3. Vad jobbar du med?

  Skriva massvis med kod som oftast resulterar i nån typ av webbapplikation.

  4. Var bor du?

  I Barkarbystaden norr om Stockholm.

  5. Vad har du gjort idag?

  Smoothies, slappat i soffan, lagat middag. Gått igenom arkivet på bloggen (säga vad man vill om mig men jag kan vara rätt skojig emellanåt).

  6. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

  Vår, helt klart. Så taggad på att det är mars!!! Våren är full av framtidstro, man får plocka fram svalare kläder, det är en massa lediga dagar och det är liksom en energi som jag gillar.

  7. Är du beroende av någonting?

  Alltså nej, egentligen inte. Jag dricker väldigt mycket Cola Zero, och det händer att jag inte är helt nikotinfri. Men det är inte beroende, det är brist på karaktär.

  8. Nämn tre saker man kanske inte vet om dig.

  Jag har rätt nyligen donerat benmärg via Tobias Registret (gå med du också!). Jag har spenderat typ halva livet engagerad på olika sätt i sporten cheerleading, dock inte längre (wow, vet inte om det räknas som något man inte vet om mig, då ska man vara en rätt ny bekantskap). Jag har tre tatueringar, varav jag skulle vilja ta bort en, älskar en och önskar att jag hade satt en på ett annat ställe så jag slapp förklara.

  9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

  Alltså precis här där jag är typ (laaame!). I mitt kontor i vår fina lägenhet, med finaste killen framför TV-spelet och lilltjejen som ligger och sover i rummet bredvid.

  10. Vad är du på för humör just nu?

  Just nu är det rätt bra. Jag har varit lite nere idag på grund av lite olika orsaker men det börjar släppa nu.

  11. Vilket är ditt favoritgodis?

  Filidutter! Denna fantastiska uppfinning! Lakrits utanpå, sedan fruktkaramell och sist surt. MMMM! Sen är jag en sucker för såna hårda fruktkarameller som man brukar kunna få på konferens och mässor.

  12. Är du morgon eller kvällsmänniska?

  Båda. Jag är inte mitt på dagen-människa. Älskar lugnet när man går upp tidigt på morgonen, missar trängseln i kollektivtrafiken och är först på jobbet. Älskar att komma hem till familjen på kvällen, mysa, sitta framför datorn tills alldeles för sent.

  13. Har du blivit sydd nångång?

  Jepp, efter förlossningen.

  14. Vad är det absolut värsta du vet?

  Intolerans. Och mingel.

  15. Vad heter du i andra namn?

  Carin. Anna i första. Men jag har precis skickat in blanketter för att byta ordning på dem i samband med bröllopet. Det är nämligen rätt opraktiskt att heta just Anna Carin (men inte Anna-Carin).

  16. Nämn 3 saker du är mindre bra på:

  Tålamod. Leta efter saker. Packa in saker i förråd och bilar.

  17. Nämn 3 saker du är bra på:

  Strukturera. Dansa. Nå upp till uppsatta mål.

  Vem är du?

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *