Hej måndag

  Yay, det är en till tand på G. Tandsprickning brukar sammanfalla med vakna nätter här hemma, och så även denna gång. Så farligt var det inte, jag var uppe med Freja mellan typ halv tre-fyra men när man är bortskämd med barn vanligtvis sover så är det lite tufft ändå.

  Inte skitmånga knop idag alltså. Efter frukost så drog vi och handlade, och för att det skulle kännas värt att ta bilen till Ica så åkte vi till IKEA också och kollade på en bänk vi eventuellt ska köpa till sovrummet.

  Sen hem, lunch till lilltjejen, lägga henne och sedan lunch till mig. Nu sitter jag och försöker samla lite krafter för att åstadkomma något. Det är jag som ansvarar för tvätten här hemma och jag brukar göra det på måndagar så något produktivt blir det i alla fall av den här dagen.

  Rätt lat morgon. Fråga till er som kan bärselar, är det meningen att Freja ska ha armarna sådär? Eller ska de vara ovanför kanten? Tycker inget av det känns bra.

  Rätt lat morgon. Fråga till er som kan bärselar, är det meningen att Freja ska ha armarna sådär? Eller ska de vara ovanför kanten? Tycker inget av det känns bra.

  Jonas var i fixartagen igår så lite nytt har det i alla fall blivit här hemma. Det går inte så himla snabbt nuförtiden utan sakta men säkert är mer vår paroll just nu. Men nu har vi i alla fall en spegel och några krokar i sovrummet – och ett ”tandbortsfat” i badrumsskåpet eftersom det inte riktigt är gjort för att ha tandborstarna stående. Nästa stora projekt är utbyggnad av köket, vi har beställt ett till skåp men det är lite leveranstid på det. Men snart så! Typ den här veckan! Eller nästa…


  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *