Jobbdag

  Idag har jag haft jobbdag (vi är föräldralediga på halvtid båda två). De dagarna är lite…annorlunda, kan man väl sammanfatta det som.

  Jag var ju på AW med kollegorna igår, fantastiskt trevligt! Det intogs burgare och en del öl på Hearts som ligger väldigt lämpligt precis vid kontoret (och centralstationen). Även om det inte blev en sen kväll så blev det lite senare i säng än jag är van vid och det märktes när klockan ringde klockan fem imorse. Speciellt eftersom jag fortfarande ofelbart vaknar om Freja vaknar på nätterna, vilket hon gjorde vid tresnåret. Även om det inte är jag som behöver upp och fixa flaska så blir det ju lite störning i skönhetssömnen.

  Jag och Jonas höll dessutom på att lära oss det häringa snapchat igår kväll så det tog ju sin lilla tid. Många filter att gå igenom.

  Kom iväg gjorde jag dock, till och med alldeles för tidigt. Idag är det jag som justerar uppstigningstiden till 05.30 framöver. Hos kunden vi sitter nu så kommer vi inte in förrän klockan sju så det är väl rätt så väldigt onödigt att vara inne i stan kvart över sex som jag lyckades med imorse. Men frukost på centralen är väl alltid trevligt.

  Själva jobbandet är inte så superfantastiskt just nu som det kan vara annars. Koda  koda koda, få ont i ryggen, fundera på om jag borde sitta på något annat sätt än som en säck potatis, koda, köpa samma lunch varje dag, äta framför datorn, koda koda koda koda gå hem. Fika lite om det är en sån dag.

  Jag försöker att gå hem från tåget varje dag nu, det är en sån lagom promenad och jag hinner tänka några egna tankar och ställa om mig till familjepepp. Väl hemma får jag oftast slänga av mig ytterkläderna i raketfart för det är en bebis som gärna vill påbörja kvällshänget i exakt samma sekund som jag kliver innanför dörren.

  På bröllopsfronten blev det faktiskt lite gjort igår också! Jag har nämligen lyckats posta alla blanketter för hindersprövning och namnbyten. Tänk att det ska vara så krångligt att flytta runt lite namn. Jag kommer ta Jonas efternamn och ha mitt som mellannamn så det börjar bli dags att fundera på hur jag ska presentera mig framöver också. En snajdig initial eller med båda efternamnen?

  Nu ikväll har jag också nästan fått iväg beställningen på Frejas och Denices klänningar. Hoppas på att hinna få svar innan sovdags då det vore så väldigt skönt att få kryssa av ännu en sak.

  Nästa helg åker vi till Falun och ska träffa vigselförrättare och fotograf! Jag hade någon idé om att vi skulle hinna smaka tårtor också men tror att vi får skjuta på det lite. Orkar inte riktigt.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *