Middagsgäster och familjehäng

  Vi har varsin sovmorgon på helgerna här hemma, och på lördagar är det min tur att gå upp med Freja. Gick och lade mig i hyfsad tid igår för att få sova lite och det var tur det för 05.15 var det tydligen dags för uppstigning. Mysigt men tröttigt.

  Idag har vi bara varit hemma hela familjen. Jag hade egentligen tänkt jobba lite på dagen och fixa lite räkningar och sånt, men det passade inte riktigt lillfröken. Hon ville vara med mig och då får man planera om. Efter lunch gick vi ut på promenad och köpte med oss lite grejer hem. Bland annat en potta! Det är långt ifrån dags att börja potträna på riktigt men vi tänkte att hon kan få prova lite ibland.

  När vi kom hem var jag helt sänkt så jag gick och lade mig ett tag. Sedan hade vi middagsgäster i form av vänner och deras son som är lite mindre än Freja. Supermysigt och väldigt gott – pasta carbonara med grönkål och till efterrätt chokladglass med salted caramel.

  Sen de åkte hem har vi slappat lite och släckt ned för Earth Hour. Och nu är det dags för mig att ta tag i det där jobbet som jag skulle gjort på dagen. Rätt glad att det är min tur med sovmorgon imorgon.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *