Köksmatta och nagellack

    Alltså det är sån skillnad när vädret är bra. Hela dagen blir liksom lättare att ta sig igenom. Idag har jag haft mycket bättre fokus på jobbet och fått mycket mer gjort än igår. Och så avslutade jag dagen med att äntligen få gå över till Visual Studio 2015! Så taggad! Det kommer gå sjukt mycket snabbare för mig att jobba på grund av lite nya funktioner som finns och det var faktiskt lite svårt att slita sig för att gå hem. Fast ändå inte, för hemma väntade tacos med familjen och en vän. Och en ny köksmatta. Halleluja! Den vi haft innan har varit helt omöjlig att göra rent, och det funkar lite dåligt i kombination med en liten tjej som kastar mer mat på golvet än vad hon stoppar i munnen.

    Nu när Freja gått och lagt sig har jag passat på att förbereda lite packning inför helgens Falutripp och att måla naglarna, vilket var extremt välbehövligt. Grabbarna håller på med nya skåpet i köket. Det är lite trixigt eftersom väggen det ska stå mot inte är rak för fem öre. Det låter dock som att de kommit på någon typ av bra idé, så jag hoppas de snart är klara så att vi kan kolla på Ant Man. Vi ligger lite efter i projekt ”kolla allt som har med Marvel att göra”, men vi jobbar ifatt sakta men säkert. Om det bara kunde sluta komma nya serier och filmer så skulle vi kanske ha en chans att bli klara också.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *