Längskidor och kunskapsspel

  Idag har jag stått på ett par längdskidor för första gången på säkert 20 år. Jag och Jonas tog oss hela 6 km trots att ingen av oss hade något vidare glid på skidorna. Otroligt skönt att vara ute i naturen ändå, trots att det mer var som en promenad med skidor på fötterna än en regelrätt skidtur.

  Imorgon ska vi ut och åka slalom. Det verkar som att vi har valt en dag då det ska snöa hela dagen istället för det fantastiska vädret vi haft idag, men det får man ta. Vi har varit och hyrt skidor och köpt liftkort så det bara är att kasta sig ut i backen när vi vaknar imorgon.

  Jag har jobbat en timme idag också. Det är rätt spännande att försöka tänka i ett hus med 16 personer varav runt hälften är barn under tio. Kanske inte en helt optimal arbetsmiljö. Men det blev i varje fall lite grann gjort och det känns lite mer som att jag är med och bidrar inför kommande lansering av projektet.

  Nu är klockan hög tid att sova, det är väldigt svårt att förutsäga hur Freja kommer sova på natten så det är bra att vara utvilad om man måste ta en akut promenad för att inte väcka hela huset.

  1 kommentar till “Längskidor och kunskapsspel”

  1. Så härligt det låter 🙂 Vill också komma iväg på det sättet fast kanske inte med 16 andra personer för då kan jag definitivt inte tänka 😉

  Kommentarer är stängda.