Mars

  Sjukt ändå att det redan är mars! Jag och Freja har varit inne i stan på morgonen och träffat en kompis och hennes son. Vi tog en sjukt lång promenad i Hagaparken. Tänk när det blir sommar och varmt och vi kan ha picknick och barnen kan springa runt och allt kan vara sådär idylliskt.

  Idag var det mer lite skrik och gråt från en liten Freja som var supertrött och inte ville åka vagn. Hon somnade i bilen fem minuter innan vi kom hem – så trött att jag till och med kunde lyfta ut henne och bära upp henne utan att hon vaknade. Det har jag aldrig lyckats med förut.

  Så nu har jag en liten tröttis som ligger och sover med massor med kläder på, utan lunch i magen och som nog är i behov att ett blöjbyte. Ska bli spännanade att se när hon vaknar.

  Resten av dagen håller vi nog oss nära hemmet, känns onödigt att paja alla rutiner på en gång.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *