Mycket märklig morgon

    Freja vaknade inte en enda gång inatt! Om man inte räknar 04.45 som natt (vilket jag kan tycka vore högst rimligt) för då tyckte hon att det var morgon. Tjoho! Så vi gick upp, drack en flaska och myste i soffan tills det var dags för frukost. Åt frukost och sedan ville hon plötsligt sova?!? Så nu ligger hon och slaggar och jag försöker förstå vad detta innebär för resten av dagen.

    Jonas är borta ikväll så vi behöver hitta på åtminstone nån typ av aktivitet nu på dagen, annars blir vi nog tokiga båda två. Tänkte gå och försöka få tag i några billiga varmfodrade stövlar till Freja eftersom vi ska åka till fjällen över påsk. Känns ju inte som något det ska läggas mycket pengar på eftersom de gissningsvis kommer användas bara då. Sen vet jag inte. Lekpark? Promenad? Lekland? Idag önskar jag att det var lätt för någon vän att bara komma hit och hänga. Det hade varit så fint att känna någon bra som bor här i området.

    Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *