<3 Barkarbystaden

  Efter middagen tog jag en promenad för att vila huvudet lite och hämta energi. Jag tog en annan väg än vad jag brukar och gick upp förbi alla butiker i Barkarby handelsplats. Asså vilket himla bra läge vi bor på just nu!

  Jag var lite skeptisk förut och tänkte att man väl inte vill bo granne med den här stora handelsplatsen, men vet ni, det vill man visst. Speciellt när man har småbarn och är hemma på dagarna.

  Saker som ligger max 5 minuter promenad från oss:

  • Ica Maxi
  • BVC
  • Förskolan/skolan där Freja ska börja
  • Busshållsplatsen
  • Bibliotek
  • En grym lekpark
  • Andys lekland
  • Systembolaget
  • Inet, Webhallen, Kjell och Co, Media Markt
  • Två gym
  • Två apotek, varav det ena har öppet till 20
  • Minst två frisersalonger
  • Två kemtvättar/skräddare/skomakare
  • Ett naturreservat med kohage
  • Platsen där det ska bli tunnelbaneuppgång om ett gäng år

  Det är så himla guld värt just nu att ha nära till alla de här grejerna att jag hade kunnat acceptera om det var stökigt och mycket ljud. Men det är det inte. Det är lugnt och fridfullt hemma hos oss och jag kan verkligen slappna av hemma. Vilken tur vi haft ändå.

  Bilden är tagen en morgon för några dagar sedan när jag var på väg till jobbet. Hela den här stora tomma ytan ska bli bostäder och det kommer bli grymt.

  Bilden är tagen en morgon för några dagar sedan när jag var på väg till jobbet. Hela den här stora tomma ytan ska bli bostäder och det kommer bli grymt.