Bordsplacering är omöjligt

    Effektiv, skulle vi väl kunna sammanfatta den här dagen. Jag gick upp med Freja imorse och vi hade liksom inget att göra så vi gick och handlade croissanter och fixade frukost lagom till Jonas vaknade.

    Efter det har det varit full fart med bröllopsgrejer hela dagen. Jag har gjort någon typ av post it-system för bordsplaceringen, slitit mitt hår över att det är så svårt att göra bordsplaceringen, fixat med design för program, placeringskort och presentation av bordsplaceringen och beundrat min ring(!) som jag hämtade ut i veckan.

    Jonas och Freja åkte till MoS för att leta skor till Jonas men hittade inte ett dyft. Dock ville Freja äntligen prova sina skor så nu vet jag i alla fall att de passar.

    Nu såhär klockan 22 tänkte jag att jag skulle slappa lite och catcha upp vad som hänt på internet under dagen. Imorgon hoppas jag på en lite mindre stressig och kanske mer social dag.