Blandat

Citat från svunna tider

Det är faktiskt extremt kul att ha kvar ett bloggarkiv från massor med år sedan. Om inte annat får man lite perspektiv på hur tiderna förandras. Här är tre citat från mig själv som jag skrattade lite åt när jag läste.

Jag är i och för sig grymt nöjd med min k770i också, jag gillar lila. Funderar fortfarande på det där med iPhone också.

— Oktober 2008

Minns ni hur det var? Då, innan smartphones? Min k770i som jag skrev om då var en liten lila telefon som hade en askass kamera och WAP för att surfa. När man skulle skriva SMS var det med hjälp av T9 och man fick då rakt inte upp dem i nån fin konversationsvy. Det fanns inte Facebook på telefonen. Instagram och Snapchat var inte uppfunna ännu. Helt sjukt att vi ändå lyckades kommunicera.

Idag är tredje dagen som det inte är någon online på MSN när jag vaknar.

— November 2009

Innan Facebookchatten hade vi MSN. Man behövde be om folks adress för att kunna lägga till dem och så hade alla ascoola namn med en massa symboler. Sjukt viktigt att hela tiden visa vilken musik man lyssnade på också. Och så kunde man skicka en ”vibb” så att mottagarens fönster skakade. Good times.

Något jag glömt att berätta här är att jag numera bloggar på REK-bloggen med jämna mellanrum. Än så länge har jag hunnit med att berätta hur vi använder Google Wave, sammanfatta IT under 00-talet, skriva om Mini Geek Camp och visa filmklipp om IT i skolan.

— Januari 2010

Hahahaha Google Wave.

Jo förstår ni barn, förr om åren fick tant Denice ha med sig kameran om det skulle bli några bilder tagna.
Jo förstår ni barn, förr om åren fick tant Denice ha med sig kameran om det skulle bli några bilder tagna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *