Folk. Folk överallt.

    Igår eftermiddag åkte vi till Kista galleria med hela familjen och en familj till. Målet var att Jonas skulle skaffa accessoarer till bröllopet (fluga, näsduk, skor) men det fanns absolut ingenting där så den jakten får gå vidare i slutet på veckan när han är ledig. Det som däremot finns i Kista är Next, som är en av de roligaste butiker med barnkläder jag vet. Vi gick runt där ett bra tag men jag lyckades hålla mig ifrån att köpa någonting. Trots urgulliga pyjamasar med frukt på. Vi avslutade med att äta i Food Courten och sedan var vi helt trötta i huvudet av att det var sjukt mycket folk precis överallt så vi åkte i stort sett hem och sov.

    Idag tyckte Freja att vi skulle ta en tidig morgon, så vi har varit uppe och pysslat ett bra tag. Tvättat lite, tvättat av och putsat upp mina höststövlar som fick åka ned i förrådet igen, handlat lite, ätit lite omelett med parmesan på. Passade på att ta fram lådan där vi gömt undan hälften av Frejas leksaker så hon fick återbekanta sig med några favoriter, och rensade bort lite som hon inte leker med just nu. Stoppade barnet i säng runt 11 och hon slocknade direkt. Det visar sig om det håller i sig eller om det är en till grinig dag vi har framför oss.

    Framåt eftermiddagen ska vi åka och hämta Jonas syster som ska hänga med Freja lite eftersom jag ska in på ett möte på jobbet. En ganska lagom måndag kan jag tycka.

    Omelett och avokado - funkar rätt bra för tillfället.

    Omelett och avokado – funkar rätt bra för tillfället.