Garderobsinventering

    Jag bedriver en kamp utan slut för att få koll på mina kläder och bara ha sådant jag trivs i. Jag har rensat och rensat och rensat i minst ett års tid nu men jag har ändå en massa plagg jag aldrig använder. Därför tvingar jag mig själv att göra en inventering av garderoben en gång i månaden.

    April är min favoritmånad att göra det. Jag skiter i vad Nisse Edwall säger, jag plockar fram mina sommarjobbkläder då och därmed basta. Det betyder min fina lila kavaj som jag blir glad av, min pennkjol och mina klänningar och min extremt praktiska trench med miljarder fickor. Sen att jag fortfarande lever i stickad tröja och leggings hemma är en annan femma.

    Jag är ju jag så det finns såklart också ett excelark där jag försöker föra bok på alla kläder jag har. Har tröttnat på att upptäcka att jag har 18 vita linnen som inte sitter bra något av dem eller att varje år komma på när vi väl är på semesterresmålet att jag ju äger fem solklänningar som hade varit perfekta men som inte kommit med. Nu har jag också börjat försöka fota allt när jag går igenom det (ostruket och dant, man är väl ingen fashion blogger direkt). Det visar sig dock att just Excel ju inte är super när man vill ha bilder i sin databas. Måste eventuellt leta på en bättre lösning.

    Anywho så har det varit en himla bra dag idag och jag är så väldigt peppad på veckan som kommer. Nu ska jag försöka få ordning på min symaskin och se om jag kan freestyla ihop en tröja till Freja av en gammal som jag rensade bort.