Kanske ska bli hemmafru

  Alltså jag blir inte klok på det här med utekläder till barn. Så mycket som jag läser om det kan man ju tycka att Freja borde vara kittad till tänderna, men jag har snålat så och försökt klara mig på det vi har men det ju bara puckat. Barnet behöver vettiga kläder och eftersom jag haft noll framförhållning känns det sent att leta second hand.

  Varför det har dröjt så är för att vi har ett skalset som vi fått ärva som jag gått och tänkt att hon ska växa i det. Men det kommer liksom inte hända den här våren. Kanske möjligen till hösten, men troligen inte. Så nu tar vi eftermiddagen till att åka och shoppa.

  Förmiddagen har varit fin idag faktiskt. Ibland trivs jag rätt bra med att vara hemma och pyssla. Frukost, mellis och lunch har intagits under relativt stökfria former ändå. Jag lagade till och med mat till lunch (om man kan säga att en kokt potatis och tre köttbullar är en lagad rätt). Tvätten känns väldigt hanterbar den här veckan och jag har till och med hunnit med att förbereda middagsmaten lite.

  Dessutom var vi ned i förrådet och provade kläder och har gått till Clas Ohlson och köpt en mätsticka så vi kan bli kloka på vad Freja har för skostorlek. Nu hoppas vi att väderprognosen är rätt så vi kan vara ute mycket imorgon för det har inte blivit så jättemycket av än.

  Något för stor jacka

  Något för stor jacka