Blandat

En titt i backspegeln

En gång för länge länge sedan gjorde jag en tillbakablick på vad jag gjorde för 5, 10, 15 och 20 år sedan. Missade dock femårsjubiléet på det inlägget men vi kör väl nu lika gärna, 8 år senare.

April 2011 

Jag och Jonas var på väg att bli officiellt sambo i lägenheten i Jakobsberg. Han bodde väl egentligen där i stort sett hela tiden men jag vill påstå att han flyttade ut ur lägenheten i Uppsala lite efter Valborg. För vi var i Uppsala och firade, det minns jag. Undrar om det var då det var så kallt och blåsigt? Tror det.

Jag jobbade på Svensk Byggtjänst, hade precis engagerat mig i Arlanda Jets Cheerleaders och annars var det väl ungefär som det är nu. Lite yngre, mer sömn.

Vi var rutiga.
Vi var rutiga.

April 2006

Vi hade nog precis startat cheerleadingföreningen Black Shadows Allstars i Falun. Jag jobbade på American Take Away. Minns otroligt lite från den här tiden faktiskt, tror att det kan ha varit en ganska deppig tid i mitt liv. Jag hade några sådana förr.

Vi var.. vi.
Vi var.. vi.

April 2001

Jag skulle precis sluta nian. Undrar om det var ungefär då som vi åkte på klassresa till Polen? Det var ju också en resa. Vi åkte buss från Falun till Krakow, det är ganska jättelångt. Vi gjorde en massa kulturella saker och så var vi ute och rände en del om jag inte minns fel. Vi var på Auschwitz och jag minns att jag var ganska oberörd då. När jag däremot tänker på det nu så är det rätt mycket känslor.

Vi var barn då.
Vi var barn då.

April 1996

Jag gick i fjärde klass på Främbyskolan i Falun. Jag minns bäst till musik och när jag tittar på topplistan från 1996 är jag ganska säker på att vi runt den här tiden hade Sikta mot stjärnorna i skolan. De coola kidsen ställde upp som Spice Girls, Backstreet Boys, Skee-lo och Green Day. Jag kvalade inte vidare från klasstävlingen som Cornelis Vreeswijk med Brev från kolonien.

Vi var rufsiga och extremt fashionabla. Det är en tax i kopplet, inget får.
Vi var rufsiga och extremt fashionabla. Det är en tax i kopplet, inget får.

Ett svar på ”En titt i backspegeln”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *