Pizzabullar i 10 enkla steg (eller hur jag försöker för hårt att få Freja att älska min mat)

    1. Köp ett pizzakit. Aint nobody got time for att göra egen deg. 1. Köp ett pizzakit. Aint nobody got time for att göra egen deg. 2. Titta skeptiskt på metallrullen. Läs instruktionerna på paket. Dra bort höljet och bli chockad när degen plötsligt väller ut. 2. Titta skeptiskt på metallrullen. Läs instruktionerna på paket. Dra bort höljet och bli chockad när degen plötsligt väller ut. 3. Lägg ut degen på bänken och dra lite i kanterna så den blir större. 3. Lägg ut degen på bänken och dra lite i kanterna så den blir större. 4. Bre på tomatsåsen, häll på riven ost (också färdig) och strössla över kokt skinka. 4. Bre på tomatsåsen, häll på riven ost (också färdig) och strössla över kokt skinka. 5. Rulla ihop 5. Rulla ihop 6. Skär i 12 skivor, lägg på en plåt, krydda med alldeles för lite oregano. 6. Skär i 12 skivor, lägg på en plåt, krydda med alldeles för lite oregano. 7. In i ugnen i 15 minuter. Skänk en tacksamhetens tanke åt att vi har timer på både ugn och spis. 7. In i ugnen i 15 minuter. Skänk en tacksamhetens tanke åt att vi har timer på både ugn och spis. 8. Ta ut och fascineras av att det bara var två stycken som blev helt kaos. 8. Ta ut och fascineras av att det bara var två stycken som blev helt kaos. 9. Servera en av de trasiga till det skeptiska barnet. Ät den andra själv. När barnet faktiskt verkar tycka det är gott, instagramma detta faktum. 9. Servera en av de trasiga till det skeptiska barnet. Ät den andra själv. När barnet faktiskt verkar tycka det är gott, instagramma detta faktum. 10. Frys in i separata påsar, eftersom du lärt av Pannkaksmuffinskatastrofen anno 2015. Klart. 10. Frys in i separata påsar, eftersom du lärt av Pannkaksmuffinskatastrofen anno 2015. Klart.

    1 kommentar till “Pizzabullar i 10 enkla steg (eller hur jag försöker för hårt att få Freja att älska min mat)”

    Kommentarer är stängda.