Sömn går alltid först

    Godmorgon! Det är något som är skevt i världen idag. Jag brukar ju ta sovmorgon på söndagsmorgnar, men istället är det endast jag som är vaken och klockan är snart tjugo i åtta. Att jag vaknade tidigt var i och för sig ingen skräll. Jag var så sjukt trött igår så jag fick erkänna mig besegrad efter lördagsfilmen och krypa i säng. Välbehövligt men väldigt tråkigt, för lördagskvällar är mina kvällar då jag brukar sitta uppe till efter midnatt och känna mig som en tonårsrebell utan ansvar.

    Igår var vi på Grekiska kolgrillsbaren här i Barkarbystaden och åt gott med några vänner. Älskar att vi har gångavstånd till en familjevänlig restaurang. Freja satt på Jonas axlar hela vägen hem och det var allmänt idylligt.

    Dagens plan är först och främst att få ordning på livet lite efter två lite snurriga dagar. Det är lite ekonomi att fixa med såhär dagen innan löning, lite bröllopsgrejer och lite allmänt hemmafix. Finns det tid över lockar någon typ av motion.

    De här två sjusovarna alltså. Vad jag älskar dem.

    De här två sjusovarna alltså. Vad jag älskar dem.