Tänk att man alltid ska bli motbevisad

  Tusan. Det är för tidigt med sommarkläder. Eller ja, jag frös inte i kjol idag men jag blev lite blöt om benen eftersom det såklart regnade när jag gick till pendeln. Oh well, jag låter mig inte nedslås. Nya tag imorgon!

  Igår hade vi besök av en vän på dagen och sedan stannade hon med familj på middag. Så himla mysigt! Önskar att de bodde på gångavstånd så vi kunde fortsätta med det även när deras liten behöver sova kl 19. Jag har inte riktigt insett det förrän nu att det ju kommer bli extremt svårt att umgås på kvällarna i många år framöver nu. För det är ju så himla praktiskt om Freja kan somna i sin egen säng, men det är ju samma för de av våra vänner som har barn. Och det är väl mest dom som har något utbyte av en stökig middag där minst en person kastar mat omkring sig och häller ut vatten överallt.

  Idag försov jag mig igen såklart men var ändå på jobbet i hyfsat tid. Ingen direkt radikal jobbdag, det var som vanligt att jag jobbade på tills jag inte orkade mer och sedan gick jag hem. Om det är något jag har lärt mig så är det att det inte finns någon anledning att jobba över för sakens skull, det ska man bara göra om man måste eller har flow. Att sitta och stirra på ett problem en timme längre bara för att är slöseri med tid, för lösningen kommer ändå till en under natten eller i duschen.

  Så jag gick förbi på HM och köpte ett par skor som Freja ska ha på vårt bröllop (som är om mindre än två månader, gaah!). Såklart så var de för stora så jag får väl gå en gång till. Behåller dock de här också ifall hon får någon växtspurt precis innan, de kostade knappt nånting.

  Idag ska jag se till att påbörja nattning av mig själv vid 21 och se om jag lyckas vakna i tid då. Sjukt glamoröst liv.

  Allt blir bättre med ett prickigt paraply.

  Allt blir bättre med ett prickigt paraply.