Tänk va, sovmorgon!

    Grym start på dagen idag! Freja sov till halv åtta, vilket innebar att jag vaknade innan henne och hann vakna till liv innan det var dags att dra igång dagen. Hjälp vilken skillnad det gör. Nästan så jag skulle ställa klockan på 5 även de dagar jag inte jobbar bara för att få den där tiden på morgonen.

    Efter frukost drog vi iväg på en långpromenad. Hade lovat att hjälpa Jonas att fota ett ställe för jobbet, men när vi kom dit var det typ en miljard barn där och jag tänker inte vara den som ställer mig och tar en massa foton på barn på avstånd, så vi struntade i det och gick hem igen. Stannade till en sväng på lekparken och njöt av det fina vädret.

    Eftersom hon vaknade så sent så somnade Freja precis nu vid 12. Hon slocknar på en gång numera. Alltid förut har hon fått en flaska när hon ska sova, men nu har hon slutat med det och det känns som att hon både somnar bättre och äter bättre.

    Jag ska sätta mig och försöka få något vettigt gjort med bröllopet tänkte jag. Och sörja mina naglar som har fått finna sig i att bli nedklippta eftersom tre stycken har gått av inom loppet av någon dag.