Veckans planering

  Jippi, ny vecka! Det ser rätt lugnt ut i kalendern än så länge. Denna veckan är ”kortvecka” på jobbet för mig så jag kommer vara hemma ganska mycket. Än så länge ser grovplaneringen ut såhär:

  Måndag: Inte göra ett jäkla jota tänker jag. Håller på med tvätten och har varit och handlat, den kan räcka med aktiviteter.

  Tisdag: Gå till IKEA och shoppa lite till bröllopet. Jag tänker att jag ska plocka ihop typ goodie bags till barnen som kommer med lite pyssel och sånt som de kan hålla sig sysselsatta med.

  Onsdag: Förhoppningsvis får vi besök av en vän och hennes bebis som är 5 månader. Freja är på så kasst humör rätt ofta nu så det är svårt att komma iväg, så det ska bli kul med lite sällskap.

  Torsdag: Jobbdag. Dock har Jonas ett möte på förmiddagen så jag behöver ta Freja då. Vi drar in till stan tänker jag så vi kan bytas av så fort Jonas är färdig. Sen är det UX-lunch på Kentor och resten av dagen blir det att beta av buggfix.

  Fredag: Också jobbdag. Än så länge ingenting i kalendern så kanske det blir en produktiv dag. Har planerat AW med Denice som jag inte har träffat på hundra år känns det som.

  Helgen: Huh, det är Valborg. Vilket extremt tydligt tecken på att jag inte är Uppsalastudent längre, jag hade totalt glömt bort om det inte hade stått i kalendern. Vi kanske skulle ta och hitta på nåt?