Bananglass

  Jag råkade beställa alldeles för mycket bananer nu i veckan. Och så fick vi ännu fler av Jonas mormor som hade köpt till Freja när de var där och hälsade på, så nu tänkte jag att jag äntligen skulle testa att göra bananglass.

  Extremt enkelt att göra! Skiva bananer, frys in i minst 2 timmar. Ta ut och kör i matberedare tills det blir en smet (blender funkar inte fick jag bittert erfara, vår började typ lukta bränt). Frys in igen. Ät. Konsistensmässigt är det typ precis som glass. Smakmässigt så smakar det banan, typ. Ganska gott. Jag hade lite kokos på min. Jonas dränkte sin i Oboy och sirap, men han rekommenderar kakao istället.

  Skivade bananer ifall ni inte sett såna förut. Skivade bananer ifall ni inte sett såna förut.

  Glass färdig att ätas. Glass färdig att ätas.

  Gratis minikurs: 3 verktyg för dig som aldrig hinner klart

  Anmäl dig till en minikurs som ger dig fler verktyg att hantera en vardag som snurrar för snabbt.