Barnbokstips

    Jag är en Läsare med stort L. När jag var liten var det inte skärmtid som var problemet utan att jag alltid prompt ville ha med mig boken till matbordet. Fortfarande kan jag sällan lägga ifrån mig en bok utan att läsa klart vilket resulterar i en del sena kvällar. Denna kärlek till böcker hoppas jag såklart att jag kan dela med mig av till min dotter som har ett rätt omfattande bibliotek redan vid ett års ålder. Just nu är det sisådar med koncentrationsförmågan för henne men hon brukar gilla första sidan i varje bok i alla fall.

    Favoritboken just nu heter Allan och Mike på promenad (Olika förlag) och det är så kul att se att Freja faktiskt fattar vad som händer i boken. Hon vinkar hejdå till Allans pappa när han lämnar på förskolan, gör sitt hundljud när de kommer till en hundgård och viftar nej nej med fingret när Allan slänger glass på marken.

    Jag tycker det är svårt att hitta i barnboksdjungeln och vill gärna ha tips. Vad har era barn för favoritböcker?

    En annan favvo är en bok med instrument som spelar när man trycker på en speciell punkt.

    En annan favvo är en bok med instrument som spelar när man trycker på en speciell punkt.